Shopping Cart
Geen producten in je winkelmand

Het perfecte bed en
matras voor iedereen

mark-champs-Id2IIl1jOB0-unsplash

De beddenspecialist van Nederland

De beste kwaliteit voor jou

Vragen? Wij staan voor u klaar!

Veilig betalen met o.a. iDeal

30 dagen
niet goed geld terug

Download de 100 dagen omruilgarantiebrochure

Dé Bedadviseur van Nederland!

Bedadviseur heeft het beste aanbod van matrassen in Nederland! Wij selecteren onze matrassen op basis van kwaliteit, comfort en ventilatie. Daarnaast Onze specialisten zullen er alles aan doen om het beste matras voor jou te vinden!         

Persoonlijk advies nodig?

De matrasspecialist die prioriteit geeft aan jouw wensen

Bij Bedadviseur ben jij onze prioriteit. Ons doel is om samen met jou het beste matras te vinden die precies bij jou past.

Een goed matras gaat ten slotte jaren mee, dus is het belangrijk dat jij keus hebt uit het beste aanbod! Samen met onze specialisten kunnen wij kijken naar wat jouw voorkeuren zijn qua slapen. Onze bed adviseurs zullen vervolgens met jou samen verschillende opties langsgaan om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze aan het einde van de dag hebt.

Geen hulp nodig? Geen probleem natuurlijk! Loop zelf door ons brede assortiment heen en maak jouw eigen keuze. Bestel makkelijk online en krijg jouw nieuwe matras thuis geleverd!

Wat onze klanten zeggen

Goed geholpen en ben er zeer tevreden mee. Beide kinderen slapen hierdoor ook erg goed!​

Rachella A.

Ik raad beddenadviseur 100% aan! Voor mensen die last hebben van hun rug raad ik beddenadviseur zeker aan. Zij weten waarover zij het hebben en hun service is geweldig!​

Karim M.

Volg ons @bedadviseur.nl